Calendari d'inscripcions

Us detallem les dates de finals de juny i juliol per la presentació de curs i inscripcions pels programes Escola Esport Ciutat del curs 2024-25. Podeu veure el detall de cada setmana clicant a sobre pestanya corresponent.

Cal retornar el Full de Normativa i declaració responsable abans de finalitzar el període d’inscripcions. Per fer-ho, cal que entreu en aquest enllaç i completeu el procés que us indica: Omplir i signar la normativa i declaració responsable

A partir del 8 de juliol a les 15h les inscripcions del vostre centre us apareixeran a l’apartat «Consulta d’estat d’inscripcions» de la pantalla principal del web www.escolaesportciutat.cat 

Caldrà que reviseu que tot és correcte.

Del 16 al 20 de setembre obrirem un període per apuntar-se en Llista d’espera dels programes que us interessin.
Recordeu que és imprescindible que amb l’inici de curs reviseu les inscripcions i demaneu actualitzar el nombre de places, per si heu tingut alguna modificació.

Tal i com marca la normativa, podeu donar de baixa una inscripció sense penalització abans del 2 d’octubre (pels programes que es realitzen al primer trimestre) i del 21 de desembre (pels programes del segon i tercer trimestre).

Canvi de format de les inscripcions

Per assegurar que tots els centres tingueu plaça com a mínim a un programa per curs (de 1r de primària a 4t de secundària) en un primer moment només us podreu inscriure a un sol programa per nivell/curs i posteriorment obrirem una segona fase per aquells que vulgueu optar a un segon o tercer programa podreu entrar en un sorteig.

Proposta pel curs 24-25

Podeu consultar la distribució dels programes per a cada curs clicant la pestanya que us interessi:

Qüestionari de priorització

Per als centres que vulgueu participar el curs vinent, us enllacem un qüestionari on cal que ens indiqueu quins programes voldríeu fer a cada curs (que prioritzeu els vostres interessos).
És imprescindible que el respongueu abans del 31 de maig per ajudar-nos a fer la distribució més acurada possible de les places disponibles.